HJEM > OM OS > KUNDEUDTALELSER

Egen ros og andres lovord

Vi er stolte af Tantum! Og det er ikke så mærkeligt. Efter at have bygget vores køkkener i samme materiale og byggemetode i mere end 25 år kan vi konstatere, at størstedelen af køkkenerne, som vi har leveret, stadig er i drift. Det, der gør os endnu mere stolte, er den positive modtagelse på markedet. Vores ambition er at levere det bedste som man kan få, og når vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse, er det vores bedste belønning!

Tegelhagens skola och förskola. Nominerad Årets Skolbygge

“Tegelhagens skola och förskola har målsättningen att erbjuda en variation av lärmiljöer där utomhusmiljöerna är en viktig del av helheten. Gränsen mellan ute och inne suddas ut – klassrum flyttar ut och skolgården flyttar in. Här finns rum med olika grad av avskildhet och variation i stämning, ljus, proportioner och material, vilket skapar en inkluderande skola, där alla hittar sin lärmiljö att utvecklas i. Det är en tillåtande miljö där barnens intresse och nyfikenhet driver lärandet. Det kräver en fast inredningen av hög kvalitet som tål slitage. Ateljéer och labsalar är inredda med Tantums skåp och luckor, som med sina kantdetaljer och ytskikt kombinerar slittålighet och estetik.”
Johanna Hallgren, Arkitekt SAR/MSA
White arkitekter

“Vid renoveringen av Vendelsömalmsskolan i Haninge kommun valde vi Tantum som tillverkare av den fasta inredningen. Ambitionen var att återskapa skolans ursprungliga karaktär från 1967 med hållbara naturmaterial som brädgjuten betong, terrazzo och omålat trä. Vi fastnade för Tantums snickerier av skiktlimmat massivträ med högtryckslaminat – en hållbar och tålig produkt i skolmiljö med fina detaljer. Kanternas synliga björkplywood är en del av de naturträdetaljer vi arbetat med i projektet. Tantum är mycket flexibla och tillmötesgående att samarbeta med gällande mått och specialutformning av sina produkter och vi har med väldigt gott resultat använt Tantums snickerier i tidigare skolprojekt. “
Tove Krogh-Andersen, arkitekt SAR/MSA
Tengbom Stockholm

”Vi väljer Tantum för att de har hög kvalitet och klarar att möta dagens tuffa krav på slitage i tex skolor och förskolor. Inredningarna är hållbara över tid och anpassningsbara för respektive projekt. Estetiskt gillar vi att produkterna är uppbyggda av skiktlimmat massivt trä och att konstruktionen är snygg och tål att visas. Idag när vi arbetar med klimatsmarta produkter är naturliga produkter som trä helt rätt utifrån dagens krav. Tantum har alltid ett lösningsorienterat bemötande mot sina kunder och det gör att resultatet blir fina inredningar.”
Johanna Sjögren, Arkitekt, New Line Arkitekter AB

”Vid byggnationen av Tegelhagens skola, åt Sollentuna kommun, använde vi oss utav Tantum kök Det visade sig vara ett väldigt enkelt och flexibelt samarbete utan några problem alls. Köken håller dessutom mer än förväntat vad gäller slitstyrkan som beskrivs, vi hade genom projektet och efter ett års drift varken de vanliga kantstötningskadorna eller några problem som krävt åtgärder.”
Marcus Forsgren, Boetten Bygg

“I vårt skolprojekt ställer vi mycket höga krav både kvalitetsmässigt på produkter, men även samarbete entreprenörer emellan måste fungera. Kvalitetsmässigt är Tantum kök genuina och funktionella. Som leverantör är företaget lösningsorienterat, flexibelt med ett professionellt kundbemötande vilket bidrar till effektiva projekt.”
Joakim Persson, Platschef, MVB Öst AB

“Som ansvarig entreprenör måste vi kunna lita på våra underleverantörer och Tantum är stabila enheter som håller hög kvalitet. Trots stora mängder inredning har leveranserna fungerat bra. Mindre transportproblem har leverantören ordnat upp snabbt och vi är på det hela taget mycket nöjda.”
Björn Jigemark, JM Entreprenad

”Tantum är en skicklig samarbetspartner som är flexibel, kompetent och har stor erfarenhet. När vi byggde Glasbruksskolan i Malmö levererade Tantum all fast inredning och det samarbetet flöt på utan några komplikationer. Vi är mycket nöjda med Tantum och ser fram emot många goda samarbeten i framtiden.”
Göran Klint, projektchef på Byggmästar’n i Skåne.

“Vi på Otto Magnusson har använt Tantumkök till ett flertal projekt inom Sjukvården i Malmö & Lund. Vår uppfattning är att det är denna höga kvalitet som krävs i dessa utsatta miljöer. Vi ser även ett stort värde i att leverantören har bra och snabb service, samt är flexibel i sina lösningar”
Michael Ivancsi, Byggfirman Otto Magnusson AB

AF Bostäder är ett av Sveriges största studentbostadsföretag med cirka 6000 bostäder i centrala Lund. Bostäderna ska vara trivsamma, ändamålsenliga, långsiktigt hållbara och vi vill att studenterna ska känna en tillhörighet, trivas och ha trevligt i sina korridorskök.

Sommaren 2020 genomfördes en omfattande renovering av vårt äldsta och mest centrala studentboende, Tomegapsgården. Renoveringen av entré, trapphus, korridorer och korridorkök skedde med stor hänsyn till husets byggnadstyp och historia med olika färgtema på varje våningsplan. Att välja Tantum till den fasta inredningen kändes självklart då det visat sig hålla sig betydligt bättre än många andra fabrikat.
Philip Stridh, Teknisk Förvaltare

“Vid uppförandet att den nya klimatsmarta skolan i Hyllie var det stort fokus på energieffektiva tekniska lösningar. Som arkitekt är det då viktigt att se helheten och föreskriva material av god kvalitet för att uppnå ett långsiktigt och hållbart resultat. Tillsammans med Tantum har vi arbetat fram skräddarsydda inredningar, där vi förenat god arkitektur med hög kvalitet och fått en riktigt fin slutprodukt.”
Annelie Idermark, Byggnadsingenjör och kvalitets- och miljöansvarig
Liljewall arkitekter, Göteborg

”När vi i Hagaskolan skulle projektera fast inredning vände vi oss till Tantum, som vi samarbetat med i många skolprojekt tidigare. Tantum levererar den höga kvalitet som krävs för en skolmiljö. Tantum är också flexibla för att projektanpassa produkter enligt projektens behov. Vi är mycket nöjda med resultatet för Hagaskolan.”
Jonna Isacson, arkitekt SAR/MSA
Cedervall arkitekter AB, Stockholm

”Högkullen är en förskola med fokus på hälsa. Arkitekturen skapar en fysisk ram för det hälsofrämjande arbetet på förskolan där byggnaden även är en del i konceptutvecklingen och en katalysator för att få ingång hälsoarbetet i Örkelljunga kommun. Hälsotemat återspeglas också i gestaltning och materialval. Träpanelen i fasad, följer med in i byggnaden i svepande linjer. Invändigt fortsätter trätemat med spaltpaneler och fast inredning i krysslimmat trä levererat av Tantum, vilket skapar en vacker och tålig miljö.”
Ann-Sofi P Krook, Arkitekt SAR/MSA
Chroma Arkitekter

”Vi på Här! jobbar alltid med helheten i våra projekt och för oss är det viktigt att fasta inredningar känns genomarbetade och integrerade.

I Neptuniskolan har vi exempelvis jobbat med elevskåpen dels som en ”möbel” i korridoren och dels som integrerade enheter i väggarna. Tantum och deras inredningar ger oss denna möjlighet då deras produkter är enkla att specialdesigna samtidigt som utförandet har väldigt hög finish.”
Helena Hammer, arkitekt SAR/MSA
Här!

For din tryghed giver vi 10 års garanti. Vi ved at vores produkter oftest holder betydeligt længere end det.

Vores produktkategorier

Køkken

Opbevaring

Laboratorium

Siddebænke

Badeværelse

Vores tjenester

 

Specialsnedkerier

Kontraktfremstilling

Hjælp når du behøver det

Vi ved, at intet projekt er som det andet. Af og til er projektet ekstra tidskrævende, og netop derfor har vi samlet ressourcer, som kan lette og forenkle dit arbejde. Hvis du ikke finder det du søger nedenfor, er det bare at kontakte os telefonisk.

Lad os fortælle mere!

Vi har mere end 35 års erfaring inden for bygning af holdbar indretning. Til trods for at materiale og byggemetode har været den samme hele tiden, har vi lært at hvert projekt er unikt med forskellige forudsætninger, ulige mål og specielle ønsker. Spændende udfordringer som har uddybet vores erfaring yderligere. Udnyt det! Vi hjælper dig med at indrette holdbart.

Kontakt os og book et møde!

KONTAKT OS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
+46 40 94 20 10
info@tantum.se 

KONTAKT OS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
+46 40 94 20 10
info@tantum.se