Känsla för trä

Tantum är ett familjeföretag som har sina rötter i fin gammal hantverkstradition. Snickeriet startade redan 1973 och har bland annat tillverkat exklusiva specialinredningar för hotell, restauranger och flygplatser. Numera utgör vår berömda Tantum-inredning merparten av produktionen och finns i vårdhem, skolor och andra krävande miljöer över hela Norden.

En annan viktig del i verksamheten är kontraktstillverkning i stora och små serier till bilindustrin, båtindustrin och byggmaterielbranschen.

Samtidigt som vi har hantverket i generna använder vi oss idag av den absolut senaste tekniken, med robotbestyckade CNC-maskiner och pressar för precisionslimning av skåpsstommar.

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti. Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

Vi har över 35 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se