Våra lediga tjänster

CNC-operatör / Teamledare CNC

Tantum AB har ett behov av att rekrytera personal på vår produktionsanläggning i Malmö. I produktionsanläggningen tillverkas och monteras bland annat köksinredning för offentliga miljöer samt legotillverkning för bland annat bil- och båtindustrin. På Tantum AB är vi idag 28 anställda. Företaget har de senaste åren vuxit och man ser en fortsatt tillväxt. Produktionen arbetar i dagsläget dagtid.

Arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör kommer man att arbeta med inriktning CNC-fräs med möjlighet att på sikt axla en roll som teamledare. I produktionen finns idag fem CNC-maskiner. Planer på investeringar i ytterligare maskiner finns. Vi arbetar både med färdiga program samt programmerar på egen hand. Arbetet innebär även hantering av verktyg, viss truckkörning för att hämta material samt service och underhåll på maskinerna.

Erfarenhetskrav:
• CNC-utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Praktisk lagd och praktisk erfarenhet
• Datorvana
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Ledarerfarenhet
• Truckkort B1, fördel att kunna köra motviktstruck

Personliga egenskaper:
Ansvarstagande och driven med framåtanda. Ordningsam och noggrann för att säkerställa kvaliteten på slutprodukten samt logiskt tänkande. Bra social kompetens då det är viktigt att man kan passa in i gruppen och samarbeta med andra.
Tantum lägger stor vikt på intresse och inställning.

Ansökan skickas till: magnus.holmquist@tantum.se

Projektledare Tantum

Tantum AB har ett behov av att rekrytera personal på vår produktionsanläggning i Malmö. I produktionsanläggningen tillverkas och monteras bland annat köksinredning för offentliga miljöer. På Tantum AB är vi idag 28 anställda. Företaget har de senaste åren vuxit och man ser en fortsatt tillväxt. Därför behöver vi även förstärka vår kapacitet när det gäller planering och förberedande arbete i produktionen. Idag är vi 4 personer som arbetar med offert, kalkyl, order och beredning

Arbetsuppgifter:
Som projektledare består arbetet huvudsakligen av projektledning och beredning av projekt, med beställning och överlämning till produktionen. Upprättande av produktionsunderlag i form av ritningar och olika detaljlistor. Kundkontakt via telefon och mail. Tjänsten är i huvudsak kontorsbaserad med med möjlighet att rycka in i produktionen vid behov.

Erfarenhetskrav:
• God allmän datorvana, AutoCad LT, Excel, jobbat i affärssystem
• Svensktalande

Meriterande:
• Tidgare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Arbete inom industri eller bygg

Personliga egenskaper:
Stresstålig, kreativ, självgående, ordentlig, plikttrogen, lagspelare. Bra social kompetens då det är viktigt att man kan passa in i gruppen och samarbeta med andra.
Tantum lägger stor vikt på intresse och inställning.

Ansökan skickas till: magnus.holmquist@tantum.se

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti. Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

Vi har över 35 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se