HEM > OM OSS > KUNDUTLÅTANDEN

Eget beröm och andras lovord

Vi är stolta över Tantum! Och det är inte så konstigt. Efter att ha byggt våra kök i samma material och byggsätt i över 25 år kan vi konstatera att flertalet kök vi levererat fortfarande är i drift. Vad som gör oss ännu mer stolta är det positiva mottagandet på marknaden. Vår ambition är att leverera det bästa som går att få, och när våra kunder och samarbetspartners är nöjda är det vår bästa belöning!

“Studentbostäder är en tuff och hårt utsatt miljö, inte minst för kök som används av upp till 14 personer. Samtidigt utgör köket en samlingsplats för festligheter och umgänge, vilket gör att de måste tåla ännu större påfrestningar i kombination med att de skall vara trivsamma. Vi har valt Tantumkök vid ett flertal installationer och ombyggnationer då vi upplevt hög kvalitet, god service och dessutom en bra produktgaranti.”
Philip Stridh, Projektsamordnare, STIFTELSEN AF-BOSTäDER

“Med utmärkt kvalitet och service väljer vi gärna Tantum kök till våra projekt. Vi har bl.a.använt dem till äldreboende och skolor i Trelleborgs Kommun. Vi ser framemot fler trevliga projekt tillsammans.”
Anders Ekberg, Produktionsledare, Erlandssons Bygg AB

“Som arkitekt är det tryggt att kunna föreskriva skåp som vi vet uppfyller SISAB:s högt ställda krav. I samband med ombyggnaden på Engelbrektsskolan valde vi därför Tantum. Vi värdesätter Tantums slitstyrka och det estetiskt tilltalande utförandet med plywoodkanter utan lister. Möjligheten att skräddarsy utformningen gjorde också att vi kunde rita elevskåp och materialskåp som motsvarade skolans behov, med samma höga kvalitet.”
Thomas Grundin,arkitekt SAR/MSA, Cedervall arkitekter AB, Stockholm

“Tack för ett mycket fint samarbete och presentation inför oss och personalen på plats. Jag tror att våra nya fräscha kök kan forma till nya små mästerkockar.”
Bengt Hansson, Höörs Fastighets AB

“I vårt skolprojekt ställer vi mycket höga krav både kvalitetsmässigt på produkter, men även samarbete entreprenörer emellan måste fungera. Kvalitetsmässigt är Tantum kök genuina och funktionella. Som leverantör är företaget lösningsorienterat, flexibelt med ett professionellt kundbemötande vilket bidrar till effektiva projekt.”
Joakim Persson, Platschef, MVB Öst AB

“Vi på Otto Magnusson har använt Tantumkök till ett flertal projekt inom Sjukvården i Malmö & Lund. Vår uppfattning är att det är denna höga kvalitet som krävs i dessa utsatta miljöer. Vi ser även ett stort värde i att leverantören har bra och snabb service, samt är flexibel i sina lösningar”
Michael Ivancsi, Byggfirman Otto Magnusson AB

“Som ansvarig entreprenör måste vi kunna lita på våra underleverantörer och Tantum är stabila enheter som håller hög kvalitet. Trots stora mängder inredning har leveranserna fungerat bra.
Mindre transportproblem har leverantören ordnat upp snabbt och vi är på det hela taget mycket nöjda.”
Björn Jigemark, JM Entreprenad

“Till Simrishamnsbostäders samtliga äldreboenden valde vi Tantum kök och inredningar med garanterat lång livslängd – och utan bakteriehärdar!”
Stefan Öhman, Projekt- och byggledare på Grontmij AB

”I våra skolprojekt valde vi Tantum kök och inredningar eftersom de är vackra och enkla i sitt formspråk. Det är även lätt att specialdesigna samtidigt som utförandet har väldigt hög finish”
Helena Hammer, arkitekt SAR/MSA Syd Ark Konstruera

“Vid byggnationen av Karstorpskolan till Lomma kommun hade beställaren flera högt ställda krav. Husen var nästan passiv hus angående luftläckage, en hög ljudstandard i byggnaderna mm. Med så högt uppställda krav på husen tyckte vi att även inredningen skulle vara i samma klass. Därför var Tantum det självklara valet för MVB. Rejäla skåp med mycket bra stabilitet, hög finish och lätta att montera. Med korta beslutsvägar kan man mycket snabbt göra ändringar och ändå få en kort leveranstid.”
Mats Nilsson, platschef MVB Syd AB

”Tantum är en skicklig samarbetspartner som är flexibel, kompetent och har stor erfarenhet. När vi byggde Glasbruksskolan i Malmö levererade Tantum all fast inredning och det samarbetet flöt på utan några komplikationer. Vi är mycket nöjda med Tantum och ser fram emot många goda samarbeten i framtiden.”
Göran Klint, projektchef på Byggmästar’n i Skåne.

“Vid uppförandet att den nya klimatsmarta skolan i Hyllie var det stort fokus på energieffektiva tekniska lösningar. Som arkitekt är det då viktigt att se helheten och föreskriva material av god kvalitet för att uppnå ett långsiktigt och hållbart resultat. Tillsammans med Tantum har vi arbetat fram skräddarsydda inredningar, där vi förenat god arkitektur med hög kvalitet och fått en riktigt fin slutprodukt.”
Annelie Idermark, Byggnadsingenjör och kvalitets- och miljöansvarig Liljewall arkitekter, Göteborg

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti. Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

Vi har över 35 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se