HEM > TJÄNSTER > KONTRAKTSTILLVERKNING

Avancerad bearbetning av planmaterial

Med samma kvalitet och slitstyrka som våra egna skåpstommar tillverkar vi produkter på beställning till bil- och båtindustrin, men även specialinredning i till exempel food courts på köpcentra och järnvägsstationer. Framför allt är vi specialister på avancerad bearbetning av planmaterial, och arbetar gärna i plywood.

Här kan du se några exempel på företag som använder vår kompetens till sin verksamhet. Hör av dig och berätta om dina behov och utmaningar!

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti.

Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Ny laminatkollektion!

 

Nu har vi samlat de populäraste kulörerna och dekorerna i vår nya kollektion.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

Vi har över 35 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se