Hållbarhet. I alla bemärkelser

Att Tantum klarar större påfrestningar än andra produkter på marknaden, och därför håller längre innan den behöver bytas ut, är en aspekt på hållbarhet. En positiv bieffekt av det blir en minimal resursanvändning, vilket ju är vad vi oftast menar med hållbarhet idag; hushålla med jordens resurser. Och eftersom trä är ett förnyelsebart naturligt material (till skillnad från skivmaterial med konstigt innehåll), är det bra för planeten – även efter produktens livscykel.

Självklart jobbar vi enligt ISO 9000 och ISO 14000 för att säkerställa kvaliteten i allt vi gör. Vi låter även RISE testa och godkänna våra produkter, och som första kök i Sverige erhöll Tantum Möbelfaktaintyg för några år sedan. Tantum är accepterat av Byggvarubedömningen och finns med i SundaHus.

Om du ändå inte känner dig övertygad om vår höga kvalitet hoppas vi att du blir trygg av vårt garantiåtagande. Vi lämnar hela 10 års garanti på våra produkter!

För att ta ansvar för att vårt förpackningsmaterial återvinns på ett korrekt sätt har vi valt att ansluta oss till FTI – Förpacknings- och Tidningsinsamlingen.

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti. Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

 

Vi har över 40 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se