Inte bara vitt

Vit är den vanligaste laminatkulören på inredningar vi har levererat genom åren. Det är både snyggt, neutralt och tidlöst. Men på senare tid har det blivit allt vanligare att välja inredning i andra kulörer.

Vi kan leverera inredning i alla kulörer som laminattillverkarna erbjuder, men för att göra det lite enklare och mer kostnadseffektivt har vi valt ut ett antal av de mest populära kulörerna som vårt standardsortiment. 

Hittar du inte kulören du söker i vår kollektion? Inga problem – du kan välja valfri kulör eller dekor från till exempel Formica eller Pfleiderer.

T01 VIT

T04 BRUN

T14 BJÖRK

T02 BLÅ

T05 BEIGE

T15 EK

T03 GRÖN

T06 GRÅ

T16 ASK

För din trygghet lämnar vi 10 års garanti.

Vi vet att våra produkter oftast håller betydligt längre än så.

Ny laminatkollektion!

 

Nu har vi samlat de populäraste kulörerna och dekorerna i vår nya kollektion.

Våra produktkategorier

Kök

Förvaring

Lab

Sittbänkar

Badrum

Våra tjänster

 

Specialsnickerier

Kontraktstillverkning

Hjälp när du behöver det

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Ibland är projekten extra tidskrävande, och just därför har vi samlat resurser som kan underlätta och förenkla ditt arbete. Om du inte hittar det du söker nedan, finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Låt oss få berätta mer!

 

Vi har över 40 års erfarenhet av att bygga hållbar inredning. Trots att material och byggsätt varit samma hela tiden har vi lärt oss att varje projekt är unikt med olika förutsättningar, udda mått och speciella önskemål. Spännande utmaningar som fördjupat vår erfarenhet ytterligare. Dra nytta av det! Vi hjälper dig att inreda hållbart.

Kontakta oss och boka ett möte!

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmo
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Ridbanegatan 6, 213 77 Malmö
Sverige
040 94 20 10
info@tantum.se